Ons vakantiehuis op Texel

 

In 2019 hebben we deze woning kunnen overnemen en na 'n jaar renovatie is het eindresultaat daar.

Zelf ervaren we de logies in alle seizoenen als zeer knus en sfeervol.

Het betreft een fijne plek, centraal gelegen om vele uitstapjes te kunnen doen.

 

 

indeling

Slaapkamer

Freya Logies beschikt over een ruime slaapkamer met 2 inbouwkasten waar u gebruik van kunt maken. Voor onze gasten hebben we een 2-persoonsbed met de afmeting 160 cm bij 200 cm. Bij aankomst treft u een fris opgemaakt bed.

Badkamer

Aansluitend aan de slaapkamer is een badkamer met ’n ruime douchecabine en een wastafel. In de badkamer is een raamkoepel voor wat extra lichtinval. De ventilatie springt automatisch aan tegelijkertijd met het aandoen van de lamp. In de gang vindt u een toilet met een wastafel.

Woonruimte en keuken

De woning beschikt over een riante woonkamer met een groot raam wat zorgt voor een mooie kijk in de tuin. In de woonkamer staat een sofa en hebben we een televisie.

 

De open keuken is compleet vernieuwd en beschikt over een oven, ’n elektrische 3-pits kookplaat en een afwasmachine. De ijskast heeft een kleine ingebouwde vriesruimte.  De keuken heeft een koffiemachine en een waterkoker en alle nodige keukengerei om een heerlijk maaltje te bereiden.

 

Vanuit de keuken heeft u entree tot een bijkeuken met de wasmachine. Ook hier is een dakkoepel voor wat extra lichtinval.

Zonnige tuin

De tuin bij Freya Logies is vaak zonovergoten, mits het niet grauw en grijs is. Het betreft een afgesloten tuin met een tuinhuisje voor de fietsen en de containers. Wij hebben ’n tuinsetje van bamboe ('n bankje, ligbedden en strandstoelen) waar u van kunt genieten, met een schaduwdoek voor de zonnestralen.

De tuin beschikt over een houten vlonder waar u kunt zonnebaden of lekker met een kop koffie een krantje kunt lezen.

Dit voorjaar hebben we druiven aangeplant, wellicht kunt u binnenkort al van het Mediterraanse gevoel genieten. We hopen dat u als gast ook wilt zorgdragen voor het onderhoud van onze planten buiten door deze af en toe te voorzien van een slok water. Dat zouden wij heel erg waarderen. De planten binnen verzorgen we graag zelf.

verhuurperiode

Wij kiezen bewust voor de verhuur van minimaal 1 week die loopt van zaterdag tot zaterdag. U kunt op de zaterdag van aankomst inchecken vanaf 15:00 uur en op de zaterdag van vertrek mag u uitchecken tot 11:00 uur.

beschikbaarheid

Verblijfsperiode
Aantal personen
Kies uw aankomstdag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Legenda:
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomstdag
  • Geselecteerd
  • Op aanvraag

Uw vakantie

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Personen

Kostenoverzicht

Totaalprijs: € Ga verder U gaat naar stap 2