Over ons

Het is ons ‘n waar genoegen om kennis met u te maken, wij zijn Falko en Liline Lammertse. Wij zijn woonachtig in Den Burg waar we met veel plezier ’n klein restaurant bezitten genaamd Freya le bistro.

 

Dit zaakje runnen wij samen met veel liefde. Falko staat achter het fornuis en Liline is uw gastvrouw.

Onze vakantiewoning

Deze knusse vakantiewoning kwam op ons pad in het voorjaar van 2019 en daar wij graag nieuwe mensen ontmoeten leek het ons ’n buitenkansje om deze over te nemen.

 

We gunnen onze gasten een mooie Texel ervaring en spelen daar dan ook graag een rol in. Zelf kwamen wij 10 jaar geleden op het eiland om wat handjes uit de mouwen te steken in een knus strandpaviljoen.

Een eindeloos ‘Texel avontuur’

Wat ’n plan was voor 1 zomerseizoen bleek uiteindelijk voorbestemd te zijn. Freya le bistro was in die tijd ons lievelingsrestaurantje en toen we gevraagd werden door de oud eigenaren of we wellicht geïnteresseerd waren om Freya over te nemen, voelden we ons dan ook zeer gevleid. Tot op de dag van vandaag is dit ’n hele mooie wending geweest in ons ‘’Texel avontuur’’ die eindeloos lijkt te duren.

Onze favoriete plekjes op Texel

Daar we al wat jaartjes meegaan op dit Waddeneiland delen we graag met u onze favoriete plekken op Texel. Er is zoveel moois, voor ieder wat wils.