Over ons

Het is ons ‘n waar genoegen om kennis met u te maken, wij zijn Falko en Liline Lammertse. Wij zijn de trotse ouders van onze dochter Coco Florès.

Wij zijn ons Texel avontuur gestart in 2008 met seizoenswerk op het Texelse strand.

In 2016 hebben we 'n kleine bistro genaamd Freya kunnen overnemen.

Dit lieve zaakje hebben we samen met veel plezier 7 jaar gerund.

Met de geboorte van Coco Florès hebben we besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en hebben we ons restaurantje verkocht. Dit jaar genieten we van het opgroeien van onze dochter terwijl we onderzoeken wat de volgende stap in ons leven zal zijn.

Onze vakantiewoning

Deze knusse vakantiewoning kwam op ons pad in het voorjaar van 2019 en na 'n jaar renovatie zijn we super tevreden met het eindresultaat.

We hopen dat onze gasten er net zoveel plezier aan beleven als dat wij dat doen.

Een heerlijk rustig plekje dichtbij de natuur met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik.

 

Een eindeloos ‘Texel avontuur’

Wat ’n plan was voor 1 zomerseizoen bleek uiteindelijk voorbestemd te zijn. Freya le bistro was in die tijd ons lievelingsrestaurantje en toen we gevraagd werden door de oud eigenaren of we wellicht geïnteresseerd waren om Freya over te nemen, voelden we ons dan ook zeer gevleid. Tot medio 2023 hebben wij het restaurantje met veel plezier gerund. We onderzoeken momenteel wat het vervolg zal zijn van ons Texel avontuur.

Onze favoriete plekjes op Texel

Daar we al wat jaartjes meegaan op dit Waddeneiland delen we graag met u onze favoriete plekken op Texel. Er is zoveel moois, voor ieder wat wils.